NAMASTEY INDIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 501 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namastey India. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 21:26 het eten was zo vies dat ik het heb moeten weggooien, en ik heb er 30 euro voor betaald. schandalig
18 mei 2024 om 21:53 Heerlijk gegeten. Het was de tweede keer deze week, maar wij kunnen dit bij Namastey elke dag doen. Het was goed warm en de hoeveelheid was meer dan voldoende. De bezorger was erg beleefd en kwam zelfs iets te vroeg. Echt een aanrader!
17 mei 2024 om 22:53 Kwam sneller dan was aangegeven! Alles was warm en kip was mals. Butter chicken is een aanrader!
27 apr 2024 om 19:31 Zoals gewoonlijk, HEERLIJK!
19 apr 2024 om 22:49 Eten was heerlijk
16 apr 2024 om 20:23 Genoten van de papadum, Chana masala en garlic naan. Heerlijk!
14 apr 2024 om 20:57 Het eten was erg lekker en goed gekruid, ook was het genoeg. Het naanbrood vonden wij wat aan de slappe kant. Ook jammer dat ze de bezorgtijd op een uur wachten stond (wat kan, helemaal prima), maar vervolgens dan een half uur te laat komt is jammer.
13 apr 2024 om 21:04 Altijd super lekker en goed op tijd. Het mag wat ons betreft spicier en met nog meer koriander.
11 apr 2024 om 8:54 Altijd genieten bij Namastey; bezorging is snel, de liéfste bezorgers, grote porties en goed warm eten (+ extra salade). Zeker een aanrader!
3 apr 2024 om 21:40 Eten was goed warm, porties waren groot en het was ook allemaal van goede kwaliteit.
1 apr 2024 om 22:36 Nette bezorger en goed op tijd. Helaas hoofd en voorgerecht lauw en bijbestelde naan gewoon koud. Smaak was prima. Helaas wel erg aan de prijs voor lauw en koud eten. En laten we stoppen met de SUP toeslag zeker als het eten verpakt is in kaaspapier
1 apr 2024 om 18:50 there were no garlic loaves that I ordered for the dish and paid for them, I do not recommend